ISRAEL FORRÅDES PÅ NYTT

januar 29, 2010 at 3:12 pm Legg igjen en kommentar

Forfatteren Jens Bjørneboe skrev i Dagbladet 4.november 1967: ”Forræderiet mot Israel blir gjentatt time for time.(…) Men denne gang lar restene av dette folket seg ikke slakte som lam på alteret. De er organiserte, og de har våpen. Uten dette ville de bli massakrert på ny, denne gang definitivt.” Dette skrev han i ”dyp fortvilelse” etter Seksdagerskrigen for om mulig å vekke ”de unge, radikale” Israel-kritikerne i Norge som ikke kjente sin historie og viste null forståelse for Israels overlevelseskamp.

Men Bjørneboes alarmerende artikkel, som anbefales lest, vekket ikke de unge radikale. I maktstillinger i byråkratiet, politikken, kirkesamfunn og media, sitter nå de samme personene, og deres fordømmelse av Israel er sterkere enn noen gang. Med andre ord, forræderiet fortsetter. Resultatet fikk vi under motdemonstrasjonen i Oslo 8.januar.

Kan vi se fram til å få bekreftende svar på følgende spørsmål: Vil Jonas Gahr Støre holde tilbake bistandsmidler til PA inntil det blir slutt på alle tv-programmene som domoniserer den jødiske staten? Og vil Norge og FN, som er økonomisk tungt inne i de palestinske skolene som underviser små og større barn i hat og drap på jøder, kreve slutt på dette før flere bevilgninger gis? Nei, det får vi nok ikke, dessverre!

Hvem har egentlig skylden for Gasa-krigen? Jødene som vil ha fred eller Hamas som ønsker krig inntil Israel er knust og jødene utryddet? Hamas har godt håp, for de har skaffet seg omtrent alle lands støtte ved bruk av propaganda, trusler, løgner og falske opplysninger.

Det som er uomtvistelig, er at palestina-arabernes tragedie er deres onde ledere, som verken har respekt for sitt eget folks liv eller jødeliv i staten Israel. Barn og voksne lider fryktelig i Gasa fordi deres ledere er infisert med et hat som de ikke vil slippe.

Jens Bjørneboe avsluttet sin artikkel slik: ”Til de unge, radikale i dag har jeg en bønn: Vær ikke så lydige! Vær mistenksomme! Vær ulydige! De som vil lede dere, de lyver!

Sjøl vil jeg gi følgende tilleggsråd: Finn andre kanaler for informasjon enn bare de riksdekkende, partiske media, som ikke vil, eller har sluttet å drive undersøkende journalistikk! (f.eks. Dagen/Magazinet, Norge I Dag, Porten til Midtøsten, Ordet og Israel, The Wachman International. Se lenker)

     

Entry filed under: Israel. Tags: , , .

I Guds bilde ISRAEL OG INTERNASJONAL LOVGIVNING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier


%d bloggere like this: