SKRIFTEN OG 22.JULI

september 13, 2015 at 6:13 pm Legg igjen en kommentar

Dette innlegget er sendt til avis etter at det har vært et stort medieoppstyr rundt Jeremy Hoffs bok: «22.juli-profetien»:

Undertegnede tror at Skriften i alle deler er Guds budskap til oss mennesker.

Jeg tror derfor det Gud sier Gjennom profeten Jesaia:

Det er jeg som er lysets opphav og mørkets skaper, som gir lykken og skaper ulykken. Jeg, Herren, gjør alt dette. (Jes 45,7)

Likeens tror jeg det profeten Amos sier:

….Eller blåser noen i horn i en by uten at folket skjelver? Eller skjer det vel en ulykke i en by uten at Herren har gjort det? (Amos 3,6)

Videre tror jeg det Gud sier gjennom Paulus i Gal 6,7: Far ikke vill! Gud lar seg ikke spotte! Det et menneske sår, det skal han også høste.

Hvordan skal vi så forstå anslaget mot regjeringskvartalet og Utøyadrapene? Hvis det er gitt oss å forstå. For meg fremstår det slik:

Ungdommene på Utøya og de som ble rammet i regjeringskvartalet var ikke skyldige i denne terroren fremfor andre i Norge. Men de var der da det skjedde.

Hvem var så denne advarselen, dommen eller straffen ment for?

Siden det skjedde, der det skjedde, tror jeg den i første rekke var ment for de regjerende myndigheter, særlig Ap og ungdomspartiet AuF. Og at grunnen var Osloavtalen og den omfavnelse av terrororganisasjonen PLO/PA og Hamas som gjennom flere år særlig ble markert på Utøya. Fordi det ble sådd terror, ble det høstet terror.

Videre tror jeg det var en dom over folket som helhet, særlig Kirken, dens vantro prester, biskoper og teologer som i en årrekke har formidlet liberal og radikal teologi basert på den åndsmakt som frembrakte utviklingslæren. Denne surdeigen har avvepnet Kirken fra å være vekter på muren til å bli en veik medløper for den sosialistiske ånd med dens avkristning av landet.

Endelig tror jeg det var et rop ifra den Hellige og Allmektige Gud til folket vårt, lagt i Peters munn:

Fatt da et annet sinn og omvend dere, så deres synder kan bli utslettet (Apg 3,19)

Angående Jeremy Hoff, vil jeg advare mot å nedvurdere han som et sendebud fra Herren ved å påpeke at hans bok lider under mangel på utdannelse, «enten akademisk eller på andre måter», som en avis har uttalt – at dette skulle diskvalifisere han som en budbringer fra Herren. Studerer vi Skriften og vekkelseshistorien ser vi at Gud oftest tok i bruk dem som ingenting var.

Paulus, som virkelig var høyt utdannet skriftlærd ved den anerkjente Gamaliels føtter sier i 1Kor 1.28: Det som er lavt i verden, og det som er foraktet, det utvalgte Gud seg, det som ingenting er, for å gjøre det til intet som er noe.

Og Jesus sier: Jeg priser deg, Far, himmelens og jordens herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige, men åpenbart det for umyndige. (Matt 11:25).

Jeg synes det passer godt på Jeremy Hoff. Han hadde bare lest Bibelen.

Entry filed under: Ukategorisert.

ER FLAGGSAKEN UNØDVENDIG OPPBLÅST? EI TRU MÅ STYDJA OPPUNDER

Legg igjen en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kategorier