Kommentarer til CD

Fra Solveig Oppdahl: Takk for god og fin song på Cd’n «Min frelses klippe! Den er til oppbyggelse og ikkje til underholdning. Takk for det!

Fra Asger Jensen, Danmark: Irene købte CD´en på Audnastrand og også her må vi udtrykke stor glæde over at høre disse gode sange. Det er efterhånden sjældent at der udgives en CD med så stor lødighed og fremførelse. Vi er taknemmelige.

Fra Åge Hammarstrøm, Finstadjordet: Jeg har kjøpt plata di og er veldig imponert. Det er noe av det aller beste jeg har hørt i denne sjangeren. Utvalget og fremførelsen er jo helt strålende. Og dine melodier er så veldig mye mer enn A4. Den plata var virkelig eb velsignelse og til ettertanke. Takk.

2 kommentarer Add your own

 • 1. hans  |  desember 17, 2013, kl. 8:41 am

  Vi ser at du bruker bloggen din til å angripe andre kristne, bl.a. Kenneth E Hagin, Copeland, Gloria, Yonggi cho og det talte ords hyrde. Du påstår at Johnsen og disse utenlandske predikantene mangler redelighet. Hvis du ikke fjerner krenkende, nedsettende, trakasserende ord om det talte ords hyrde med flere leder så vil en anmeldelse kunne bli formulert fordi du skriver ærekrenkende. Krav om erstatning kommer også inn i bildet her. Det er tatt digitale bilder av bloggen din. At noen viser videoer av andre predikanter betyr ikke at de sier de er fullkomne eller ufeilbarlige eller lignende og du trekker linjer som du burde forstå ikke holder juridisk. At du ikke er enig det som blir sagt er noe annet men at du beskylder noen for ikke å være edruelige det er sannelig å gå alt for langt. Du må være klar over at å baktale andre er en synd som du vet konsekvensene av hvis du kjenner Guds Ord. Baktalere skal ikke arve Guds Rike. Velsign andre sier Gud oss, ikke forbann. Dette må du lære deg, det er jo helt basic i Guds Ord. At du ikke tror at himmelen er en planet er da vel ingen grunn til å beskylde andre for ikke å være edruelige. Dette her er faktisk alvorlige juridiske krenkelser. Du påstår altså at Johnsen ikke er edruelig. Dette her er det verste vi har sett av ondt snakk om andre kristne ledere.
  fra andre kristne. Vi krever at du straks fjerner alt krenkende straks. Bilde av denne mail er tatt som bevismateriale mht at du er gjort oppemerksom på at bloggen din er krenkende.

  Svar
  • 2. kjedrik09  |  desember 17, 2013, kl. 2:10 pm

   Kjære ukjente!

   Jeg har mottatt dette innlegget ditt som har som forfatter «hans». Jeg svarer ikke på anonym post. Jeg har selv stått fram med fullt navn i alt jeg har skrevet, både i bloggen og avisinnlegg. Jeg forventer at du /vi eller hvem du /dere måtte være, gjør det samme, før det eventuelt bkommer noe svar fra meg.

   Mvh Kjetil Fredriksen

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggere like this: